Дома Автори Напишано од Д-р Давор Спалевиќ

Д-р Давор Спалевиќ

2 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ
Д-р Давор Спалевиќ е роден на 19.11.1982 год. Дипломира на Медицински факултет - Скопје во 2008 год. Покрај медицината, се интересира за спорт и здрава храна, музика и ликовна уметност. Смета дека човечкиот ум е без ограничувања. Одличен сајт на кој може да се пронајдат многу нови и корисни информации.