Дома Автори Напишано од М-р Филип Ачкоски

М-р Филип Ачкоски

6 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ
М-р по фармација со 15 годишно регионално искуство во развој, набавка, продажба и маркетинг на: лекови, додатоци во исхраната, медицински помагала и козметика. Топедукатор! https://zdravstvenedukator.wixsite.com/topedukator